600 misiuni pentru militarii brigazii Podu Inalt

De la apariția Ordonanței Militare nr. 3, militarii Brigăzii Mecanizate “Podu Inalt” au executat peste 600 de misiuni.

Militarii Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” desfășoară în continuare misiuni de patrulare și prezență în județele Iași, Bacău, Botoșani și Piatra Neamț alături de structurile Ministerului Afacerilor Interne.

De la apariția Ordonanței Militare nr. 3, militarii brigăzii au executat peste 600 de misiuni. În prezent, militari ai Batalionului 151 Infanterie execută misiuni împreună cu polițiștii ieșeni, în timp ce un detașament din cadrul unității își continuă misiunea în zona carantinată din județul Suceava.

De asemenenea, o patrulă din Batalionul 198 Sprijin Logistic este prezentă zilnic alături de polițistii de frontieră, în Vama Sculeni. Militarii băcăuani din Batalionul 631 Tancuri acționează în fiecare zi în sprijinul populației, în misiuni de patrulare și prezență.

Tot la Bacău,  Batalionul 635 Apărare Antiaeriană sprijină jandarmii români pentru paza unor obiective. Artileriștii botoșăneni execută zi de zi misiuni de patrulare, paza unor obiective, dar și misiuni de prezență în punctul de trecere a frontierei în Vama Siret.

Nu în ultimul rând, infanteriști nemțeni din Batalionul 634 Infanterie, contribuie la efortul național de combatere a raspândirii virusului COVID-19, pentru asigurarea pazei unor obiective din garnizoană și sprijinirea activităților de ordine publică alături de reprezentanții Poliției Române.