6 persoane ranite din care 2 in stare grava in urma unui accident in Botosani. Impactul transmis live pe Facebook

Sharing is caring!

Un tanar de 29 ani de etnie roma a comis aseara un grav accident de circulatie in fata Spitalului de Pediatrie din Botosani. Incidentul a fost transmis live pe Facebook chiar din masina soferului.

fb.com/RadarBotosani

Din cauza vitezei mari cu care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, soferul vinovat nu a reusit sa mai opreasca la o trecere de pietoni, unde un Ford acorda prioritate.

In urma impactului puternic, Fordul a fost rasturnat fiind proiectat intr-un VW care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

6 persoane au fost ranite, la fata locului fiind trimise mai multe echipaje de interventie intrucat doua dintre persoane erau incarcerate.

Conform matorilor pasagerii din masina care a comis accidentul au fost văzuți înaintea incidentului, în fața unui supermarket, în timp ce se manifestau violent și înjurau oamenii.

Soferul, aflat in stare de ebrietate i-a sfidat pe politistii deplasati dar si pe cei 150 oameni ajunsi la fata locului. “Alex”, soferul de etnie roma i-a injurat pe politisti si a vrut sa paraseasca locul accidentului. A fost nevoie de interventie mascatilor pentru a fi calmat.

Video: Monitorul de Botosani

Soferul Fordului, in varsta de 30 ani se afla in stare grava la fel ca si una dintre pasagerele din VW.

Video: Monitorul de Botosani
shares