Vaslui | Consilierul personal al lui Dumitru Buzatu a murit de COVID-19

Sharing is caring!

E doliu in Consiliul Judetean Vaslui.

Consilierul personal al lui Dumitru Buzatu, a murit, dupa ce a fost confirmat COVID-19.

Barbatul diagnosticat cu COVID-19  la finalul lunii iulie  se afla internat la o clinica din Iasi si avea alte boli asociate, precum afectiuni cardiace si pulmonare.  Ulterior confirmarii diagnosticului de COVID-19, liderul CJ Vaslui a declarat ca atat el, cat si angajatii care isi desfasoara activitatea aici s-autestat. Toti angajatii au iesit negativ. 

 Dumitru Buzatu a mai precizat ca respectivul consilier nu se mai prezentase la serviciu de aproximativ noua zile, fiind bolnav.

 In ultimele luni, Consiliul Judeţean Vaslui a adoptat o serie de masuri pentru prevenirea si gestionarea infectiilor cu noul coronavirus. Una dintre obligatiile angajatilor fiind purtarea mastilor de protectie.

Surprinzator este ca cel care a declarat public ca nu va respecta aceasta obligatie a fost chiar presedintele Dumitru Buzatu.

Gestul lui a fost urmat si de unul dintre viceresedinti, Vasile Marciuc, care la randul sau a refuzat sa poarte masca de protectie la mai multe sedinte ale CJ Vaslui,. De altfel, Dumitru Buzatu a declarat in cadrul unei interventii tv ca el nu crede in coronavirus si ca nu va purta miciodată masca de protecti. Acesta sublinia insa  ca nu a indemnat alte persoane sa-i urmeze gestul.


shares