5,2 milioane de lei cheltuie Ministerul Justiţiei pentru un registru al fundaţiilor

5,2 milioane de lei cheltuie Ministerul Justiţiei pentru un registru al fundaţiilor., Un proiect de lege care modifică procedurile şi modul de funcţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor a fost adoptat de Senat.

5,2 milioane de lei cheltuie Ministerul Justiţiei pentru un registru al fundaţiilor., Un proiect de lege care modifică procedurile şi modul de funcţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor a fost adoptat de Senat., urmând să ajungă în Camera Deputaţilor.

Ministerul Justiţiei promite că, după adoptarea noului act normativ, o asociaţie sau o fundaţie se va putea înfiinţa într-o săptămână.

Un proiect de lege care aduce modificări în procedurile care trebuie îndeplinite de asociaţii şi fundaţii şi în modul de funcţionare a acestora a fost adoptat, luni, de Senat, urmând să ajungă în Camera Deputaţilor.

După adoptare, o asociaţie sau fundaţie va putea fi înfiinţată în şapte zile, afirmă reprezentanţii Ministerului Justiţiei.

”Astăzi, Senatul a adoptat cu 73 de voturi Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, iniţiat de Ministerul Justiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *