5 ani de activitate hometown dance

Sharing is caring!

Trupa de dans Hometown Dance, partener al Casei de Cultură a Studenților din Iași, împlinește pe 10 mai, 5 ani de activitate. Studioul Hometown Dance a strans de-a lungul existenței sale cele mai importante titluri la nivel național, devenind una dintre cele mai bune școli de street dance din Iași. La Hometown Dance fiecare cursant este întâmpinat de zâmbete și căldură, simțind din plin motto-ul: “Feel like home”.

Au reușit să creeze o comunitate stransă de dansatori, un loc în care găsești o a doua familie, unde îți faci noi prieteni și primești oricând un ajutor sau un sfat de la cei trei coregrafi și fondatori ai clubului: Miruna Trocea, Cazimir Tvigun și Alexandru Ciobanu.

,,Impletim pasiunea pentru dans și performața încă din 2015. Entuziasta și cu spirit tânăr, echipa noastră de coregrafi a înlăturat barierele relației dintre cursant și instructor și a inovat conceptele de show artistic aducând un suflu modern industriei de entertaiment” consemnează Cazimir Tvigun Tazu.

Acest lucru este ușor de remarcat când vezi cupele și trofeele din vitrina lor sau doar enumerând câteva din concursurile, emisiunile televizate sau concertele artiștilor la care au participat: Eurovision, Românii au talent, Dansez pentru tine, Afterhills, Forta Zu, La Măruță , World of Dance, Bucharest Dance Festival, Backup dancers pentru: CRBL, Uddi, Nicola, Dya, Rawanne., Claudia Pavel și lista ar putea continua.

Studioul de dans Hometown il puteți găsi în cadrul Casei de Cultură a Studenților Iași unde își desfășoară activitatea. Prezent la toate spectacolele și activitățile întreprinse de instituția ieșeană, studioul a devenit un punct de întâlnire a tinerilor de toate vârstele.

Deși clubul de dans nu ducea lipsa de mișcare și activitate, acum odată cu pandemia COVID 19, studioul s-a reinventat și a mutat cursurile în online de unde oricine poate participa de acasă. Merită să încercați și să vă destindeți făcând mișcare, dansând, ascultând muzică și simtindu-vă bine în fiecare weekend!

Cu ocazia aniversarii 5 ani, Hometown Dance pregătește mai multe surprize și activități destinate iubitorilor de dans printre care și o competiție de dans- Dansatorul din sufragerie, giveaway-uri cu premii, cursuri online gratuite și multe altele!

shares