5.000 de euro pentru o idee de modernizare a campusului Tudor

campustudor

Fundatia Comunitara Iasi si o companie americana lanseaza concursul de idei de proiecte inovatoare pentru a-i implica pe studenti in transformarea campusului in cea mai buna casa pe care o pot avea. Astfel, ideea ceea mai inovatoarea si bine argumentata va fi finantata cu 5.000 de euro.

Studentul sau grupul de studenți care concep proiectul câștigător vor primi 2.000 lei ca premiu din partea Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. Studenții se pot înscrie în proiect până la sfârșitul lunii februarie.

”Este o colaborare tripartită, împreună cu Fundația Comunitară Iași și compania BorgWarner, prin care studenții se pot înscrie până pe data de 28 februarie, până la ora 16:00, cu idei cât mai îndrăznețe de proiecte, proiecte care să aducă un plus și un beneficiu pentru colegii lor, pentru studenții care locuiesc în campus. Așteptăm idei de revitalizare a unui colt de la un cămin, a unui colț de campus, idei poate de reciclare selectivă pe care putem să o facem în campus sau orice idei care ar aduce un plus și o viață mai bună, mai frumoasă pentru studenții care locuiesc aici.”- a declarat Bogdan Budeanu, director campus studențesc

Echipele care vor depune proiecte însoțite de schițe, desene tehnice, piese tehnice precum vederi, secțiuni și amplasare în zonă, cât și reprezentări 3D în contextul oferit ca suport tehnic vor porni din start cu un avantaj. Câștigătorii concursului de proiecte vor fi responsabili de punerea în practică a proiectului finanțat.