45 de ani de la infiintarea Spitalului de Recuperare Iasi

zscr2023

Peste o mie doua sute de medici, kinetoterapeuti si asistenti medicali din tara si din strainatate s-au inscris la manifestarile dedicate celei de-a 21 a editie a “Zilelor Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi. Anul acesta, activitatile se vor relua in format fizic, dupa ce in ultimii 3 ani s-au desfasurat online. Conferinta nationala se numeste “Paradigme in recuperarea medicala de la consens la contradictii” si va aborda subiecte din toate specialitatile.

Luna aceasta, Spitalul de Recuperare din Iasi implineste 45 ani de ani de la infiintare, cu aceasta ocazie va organiza o conferinta nationala, o traditie a manifestarilor dedicate Zilelor Spitalului de Recuperare, eveniment aflat la cea de-a 21 a editie.

Ec. Carmen Cumpăt, Manager Spitalul Clinic de Recuperare Iaşi

Preşedintele Conferinţei: „In aceasta luna, Spitalul de Recuperare implineste 45 ani de la infiintare si asa cum am obisnuit lumea medicala organizam cu aceasta ocazie o conferinta ajunsa nationala, suntem la a 21-a editie, conferinta care intruneste toate specialitatile Spitalului de Recuperare, de la Reumatologie la Cardiologie, Pneumologie, Reabilitare Medicala, Medicina Muncii, ORL si Ortopedie.  Conferinta se intituleaza Paradigme in recuperarea medicala de la consens la contradictii si ne asteptam la dezbateri aprinse facute de cei peste 200 de lectori si sa fie asteapta cu interes de cei peste 1200 de participanti inscrisi. ”

Conferinta Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iași va fi cu prezență fizică, dar si online pentru cei din strainatate si se va desfasura în perioada 27 martie-01 aprilie 2023.

Ec. Carmen Cumpăt, Managerul Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi

Preşedintele Conferinţei: „Ca si noutate, faptul ca s-au implicat in organizarea acestei conferinte Societatea Nationala de Reabilitare Medicala si Societatea Nationala de Reumatologie, prin domnul prof. Berteanu si domnul prof. Codreanu”.

Conferinta “Paradigme in recuperarea medicala de la consens la contradictii” va aborda cursuri si workshop-uri din specialităţile cardiologie, audiologie, ORL, ortopedie si nu numai, toate aceste manifestări fiind evaluate cu un numar important de puncte de Educaţie Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor din România.