44 copaci pusi la pamant in comuna Tibana. Hotii au fost prinsi

foto_copaci

Polițiștii ieșeni au identificat trei tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași au identificat trei tineri, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada iunie – iulie, cei trei tineri ar fi tăiat şi ar fi sustras, dintr-o pădure particulară de pe raza comunei Ţibana, 44 de arbori, cu un volum total de 12 metri cubi, iar ulterior ar fi valorificat materialul lemnos pe raza comunei Ţibana.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 1 august, cei trei tineri au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 2 august a.c., cei trei tineri au fost prezentați cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.