4 masini implicate intr-un accident in Pacurari. 3 persoane au fost ranite

accident pacurari

Un incident rutier a avut loc la orele amiezii langa Scoala Petru Poni din Pacurari. Au fost implicate 4 autoturisme, un Mercedes, un Infiniti, un VW Polo si un Tiguan.

Soferul vinovat se pare ca era la volanul unei masini cu volan pe dreapta. Acesta nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismele oprite la semafor si a lovit doua masini care stationau, apoi a ricosat in alta masina.

Cel putin trei persoane au fost ranite iar soferul se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ioana Bilea – purt. cuv. IPJ Iasi: „Astazi am fost sesizati prin serviciul de urgent 112 ca pe raza municipiului Iasi a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti. Din primele cercetari efectuate s-a constatat faptul ca, conducatorul unui autoturism care se deplasa de pe soseaua Pacurari catre Fundatie nu a pastrat o distanta regulamentara fata de autoturismul oprit la semafor intrand in coliziune cu doua dintre acestea. In urma impactului unul dintre autoturisme a fost proiectat in altul oprit de asemenea la semafor. 3 persoane au necesitat ingrijiri medicale. De asemenea, conducatorii auto au fost testate cu aparatul etilotest stabilindu-se faptul ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice”.

Martorii sustin ca soferul a incurcat pedalele.

Foto: Facebook.com/atentiepolitiaiasi