37.000 euro pentru spălat stațiile de autobuz din Piatra-Neamț

primăria a încheiat un contract prin achiziție directă, în valoare de 180.000 RON, adică vreo 37.000 de euro, cu o firmă din Dochia, firmă fără niciun angajat, care să spele lunar stațiile de autobuz achiziționate la preț de apartament, conform ziarpiatraneamt.

Fericita firmă câștigătoare a contractului se numește S.C. ECO DELTA CLEAN S.R.L. și este administrată de un domn, Tănasă Răzvan, care nu răspunde la numărul de telefon înscris la Registrul Comerțului pentru această firmă. La numărul de telefon al firmei răspunde un domn Ciobanu Vasile-Bogdan, care spune că a renunțat la firmă și nu știe nimic.

37.000 euro pentru spălat stațiile de autobuz din Piatra-Neamț

Cum noul proprietar nu era de găsit, am mers la sediul firmei din comuna Dochia, unde, ce să vezi, surpriză! Nimeni nu știa nimic despre firma ce câștigase frumosul contract de la primăria Piatra-Neamț. La acea adresă era o firmă ce se ocupa cu lemnul, a nimeni altuia decât Ciobanu Vasile-Bogdan, care este asociat în firmă cu un alt domn, Orghidan Sergiu Ioan, ce a lucrat la firma primăriei, Salubritas, până recent, când s-a mutat la Publiserv, o altă firmă a primăriei Piatra-Neamț.

Deci, nu am găsit proprietarul firmei care a câștigat frumosul contract de 37.000 de euro și am rămas doar cu suspiciunea unei combinații cu o firmă din curtea unui angajat al municipalității frumoase, care a dat cu mare ușurință un asemenea frumos contract unei firme fără angajați și fără experiență anterioară în întreținerea stațiilor de autobuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *