Vaslui | Pelerini implicati intr-un carambol rutier in Vulturesti

Sharing is caring!

Patru maşini au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident rutier produs pe DJ 248, in localitatea Vulturesti. In maşina care a provocat accidentul, inmatriculata in Galati, se aflau trei persoane, care potrivit martorilor se deplasau la Iasi, pentru pelerinajul Sfintei Parascheva.

In urma coliziunii, trei persoane au fost transportate la spital. Conducatorii auto ai masinilor implicate in accident aveau permisele de conducere valabile si nu consumasera bauturi alcoolice. In acest caz a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiuni de vatamare corporala din culpa.

Bogdan Gheorghita, purt. de cuv. IPJ Vaslui: “In aceasta dimineata, in jurul orei 08:00, pe drumul judetea 248, pe raza localitatii Vulturesti, judetul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier in care au fost implicate 4 autoturisme. Din primele cercetari efectuate la fata la locului, se pare ca o masina inmatriculata in judetul Galati, pe fondul neatentiei la volan, a patruns pe sensul opus de mers unde a acrosat 2 autoturisme, unul inmatriculat in judetul Iasi si unul judetul Vaslui. O masina inmatriculata in Vaslui, a patra, a evitat carambolul cu celelalte masini, a parasit partea carosabila pe sensul de mers si a iesit in decor. Mentionam ca, in urma producerii evenimentului rutier, 3 persoane au fost transportate la spital pentru a primi ingrijiri medicale”.

shares