3000 de femei s-au distrat cu Brenciu

brenciu_2

Horia Brenciu a sustinut aseară un concert la Sala Sporturilor din Iasi. Evenimentul a fost unul exclusivist – doar doamnele si domnisoarele au fost invitate si a fost, in fapt, un dar din partea Grupului de Firme Iaşisting cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate.

Spectatoarele s-au simtit rasfatate de show-manul Horia Brenciu iar organizatorii au vrut sa le scoata pe femei din rutina zilnica.

Viorel Blajut – director Iasisting: „Am avut o idee impreuna cu cei din grupul de firme, carora tin sa le multumesc pentru toata activitatea lor, care au facut-o pana acum. Initial, ne gandeam sa facem tot asa o serbare campeneasca sau cum am facut in alti ani, si a iesit ideea asta, daca tot aniversam in acelasi timp cu Ziua Femeii, putem sa facem un cadou femeilor care trebuie sa recunoastem, multe dintre ele nu ajung acasa sa aiba o surpriza…  20 de ani de Iasisting, la inceput eram singurul om, eu centram, eu executam. Sunt vremurile pe care toata lumea evita sa le povesteasca, eu cand am ocazia le spun. Am muncit de unul singur usor, usor, acum avem 486 de angajati pe intregul grup de firme”.

Grupul de firme Iasisting este liderul absolut in regiunea Moldovei si una dintre cele mai mari firme de profil din Romania. In acest moment detine peste 450 de angajati cu o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro. La finalul concerului membrii firmei Iasisting au impartit tuturor doamnelor si domnisoarelor flori.