300 elevi din Iași au deja abonamente gratuite la CTP Iași

autobuz_cursa_speciala

Aproximativ 300 de elevi inscrisi la scolile din municipiul Iasi au intrat in posesia primelor abonamente gratuite electronice, eliberate prin aplicația 24pay, in ultima luna. Aceasta a fost posibila dupa ce, in prealabil, unitatile de invațamant la care elevii sunt inregistrati si-au creat cont personalizat pe platforma pusa la dispozitie de catre Compania de Transport Public Iași si au incarcat si baza de date a beneficiarilor.
Pana acum, 60 de institutii de invatamant au obținut cont pe site-ul CTP, iar dintre acestea 32 au transmis și baza de date a elevilor, care cuprinde 13.878 de beneficiari. Transportul public a devenit gratuit pentru elevi la inceputul lunii iunie, iar la nivelul municipiului Iași, sunt acreditate 124 de scoli ai caror elevi au dreptul de a obtine abonamente de la CTP Iași.
Pentru ca numarul elevilor care pot beneficia de abonamente gratuite electronice sa fie mai mare, este necesar ca unitățile școlare să se înregistreze, in prealabil, în aplicatia creata de CTP Iasi.