30 de ani de Conferinta de Dermatologie – Zilele „Gh.Nastase”

Eveniment cu traditie la Iasi. Ieri au fost deschise lucrarile la Conferinta de Dermatologie Zilele „Gh.Nastase”, eveniment medical remarcant la nivel national si international. Anul acesta s-au implinit 30 de ani de la prima conferinta, iar acest lucru a fost marcat printr-o serie de lucrari stiitifice de inalta clasa la care au participat medici dermatologi si din alte specialitati conexe.

Viziunea multidisciplinara a Conferintei de Dermatologie Zilele „Gh.Nastase” este recunoscuta la nivel national. Aici este locul in care specialisti din mai multe segmente din medicina se reunesc pentru a vedea cum pot trata bolile dermatologice.

prof.univ.dr. Laura Gheuca Solovastru, presedinte Conferinta de Dermatologie:

30 de ani de pasiune, 30 de ani de excelenta, 30 de ani de inovatie. Ne bucuram de prezenta prietenilor din tara si strainatate si ne bucuram de un program stiintific de inalta calitate”.

30 de ani de Conferinta de Dermatologie – Zilele „Gh.Nastase”

Tratarea afectiunilor dermatologice necesita uneori consultul si altor medici din alte specialitati.

Victor Gabriel Clatici, medic primar dermatolog:

„Noi nu putem vorbi doar de piele, fara sa vorbim de intregul nostru organism. Sunt foarte multe afectiuni cu un impact semnificativ a pielii si asupra starii de sanatate generale a organismului. Psoriazisul generalizat, dermatita atopica, acneea care stim ca are un impact semnificativ a calitatii vietii pacientilor asociata cu depresie. Aceasta conferinta aduna nu doar medicii specialisti in dermatologie. Ii pune la aceeasi masa, sa invatam unii de la altii”.

Prelegerile sunt oportunitati pentru cadrele medicale sa vada cazuri dificile tratate de la zero de medici dermatologi.

prof.univ.dr. Olga Simionescu, UMF „Carol Davila” Bucuresti:

„Este o manifestare care reuneste medici dermatologi, specialisti din toata Romania. Este o manifestare unde se prezinta cazuri rare, cazuri importante, puneri la punct, protocale. Cu alte cuvinte, medicina progreseaza foarte mult trebuie sa cercetezi in permanenta sa intelegi ce se intampla in Romania, in UE si in SUA.”.

Manifestarea medicala este creditata EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *