3 zile de „pelerinaj” la Jumbo. Un consilier local a rabufnit pe Facebook dupa ce bulevardele si stradutele adiacente au fost blocate

In ultimele 3 zile a fost haos pe Bulevardul Socola si strazile adiacente dupa ce s-a deschis magazinul Jumbo din Iasi. Vineri seara, desi eram obisnuiti cu coada spre Bucium, de data aceasta ambuteiajele s-au format pe sensul opus de mers. Ieri a fost si mai rau iar un consilier local a rabufnit pe Facebook dupa ce a asteptat 2 ore sa iasa din parcarea Carrefour Felicia.

„Este duminică, a treia zi de la deschiderea Jumbo, ora 12:00 – trafic aproape blocat pe Bd Socola (sensul spre Podul Roș) Baza3 – Carrefour. Ieșirea din Carrefour imposibila. De 2 ore m-am mișcat 20 de metri. Cum s-au putut da avize de către Comisia de Circulație a Primariei Municipiului Iasi, de către Politia Rutiera? Au avut in fata un studiu de trafic după care să se ghideze? Au fost interesați istoricul magazinelor , de impactul auto generat, de traficul atras? Mai e și accesul extrem de deficitar dinspre Podul Roș (adică aproape imposibil) sau de la intersecția cu bulevardul Tudor Vladimirescu. Și ca bătaia de joc la adresa iesenilor sa fie maximă Poliția Rutieră e absenta fiind convocata in Copou. Îmi este greu să înțeleg cum a putut fi autorizat așa ceva în centrul orașului, cum au fost considerate oportune astfel de investiții generatoare de blocaje paralizante in trafic”, a scris Mugurel Laicu, consilier local PSD.

Video: TikTok

Foto: Bogdan Petrescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *