3 vieți curmate într-o clipită pentru o depășire

foto_politie

Astazi a avut loc o tragedie în zona localităţii Leţcani din judeţul Iaşi. Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului în care au fost implicate patru autoturisme, care au intrat în coliziune ca urmare a unei depăşiri neregulamentare.

Accidentul cumplit s-a produs astazi dimineata pe DN 28 (E 58), la kilometrul 55, între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, judeţul Iaşi. Impactul violent a avut loc între un Ford Focus, un Logan, un Audi și un Mercedes.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe. Victimele se aflau într-un autoturism marca Ford. Din primele cercetări se pare că autovehiculul Ford Focus, în care se aflau trei persoane a intrat pe contrasens ca urmare a unei depăşiri neregulamentare și s-a răsturnat.

Autoturismul Ford Focus în care se aflau cele trei persoane decedate a depășit pe linie continuă, a intrat pe contrasens, a izbit un Mercedes, apoi a intrat frontal într-un Audi, s-a făcut bucăți și s-a răsturnat. Motorul a sărit la o distanță de 20 de metri. Cei trei ocupanţi ai Fordului Focus, înmatriculat în Neamţ, doi bărbaţi şi o femeie, au murit pe loc.

Alte persoane au fost rănite, însă nu a mai fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD, care fusese pregătit, acesta fiind întors din drum. O victimă a fost preluată de ambulanță, una de un echipaj SMURD, iar alta de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.