3 persoane sunt vizate de ANI din cauza averilor nejustificate de 400.000 euro

ani

foto: turnul satului

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cuantum total de 1.857.276,76 Lei în cazul a trei persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

Manea Daniel, Director executiv al Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Orașului Eforie, Jud. Constanța: Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 1.337.528 Lei între averea dobândită și veniturile realizate în perioada supusă evaluării. 

Epure Gheorghe Doru, Consilier în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare Rm. Vâlcea/ Garda Forestieră Rm. Vâlcea: Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 314.486,76 Lei între averea dobândită și veniturile realizate în perioada supusă evaluării.

Ghinea Valeria, fost Comisar la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Constanța: Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 205.262 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Ghinea Valeria în perioada supusă evaluării. 

În cauză, comisiile de cercetare a averilor din cadrul Curțiilor de Apel din Constanța și Craiova vor începe acțiunea de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de cei trei.