3 persoane de la 3 centre din judetul Iasi depistate cu Covid

Sharing is caring!

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a desfăşurat in aceste zile acţiunea de retestare pentru depistarea COVID-19 a personalului din toate căminele pentru persoane vârstnice din judeţul Iaşi, din centrele sociale şi centrele rezidenţiale pentru persoane adulte aflate în dificultate.

Au fost recoltate 1.459 de probe si in urma investigaţiilor de laborator s-a constatat că 3 persoane de la 3 centre de pe raza judeţului Iaşi au fost depistate cu noul coronavirus. Este cea de-a treia testare realizată în aceste centre, prima fiind efectuată la sfarşitul lunii aprilie.

Marius Voicescu – Purt. de cuv. DSP Iasi: “Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a recoltat 1.459 de probe. În urma investigaţiilor de laborator s-a constatat că 3 persoane de la 3 centre de pe raza judeţului Iaşi au fost depistate cu noul coronavirus. Este cea de-a treia testare realizată în aceste centre, prima fiind efectuată la sfarşitul lunii aprilie. Reamintim că, pentru prima testare, Direcţia de Sănătate Publică Iași a prelevat 661 de probe şi că toate rezultatele au fost negative”.

shares