3 oferte pentru amenajarea Parcului Ciurchi

Municipalitatea a primit trei oferte la licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a Parcului Ciurchi. Acestea au fost depuse de trei asocieri de firme:

• SC Conest SA – SC Ecostratos SRL – SC Construct Mapcom SC – SC Artehnis SRL;

• SC Garden Center Grup SRL – SC Ro-Verde Landscaping SRL;

• SC MBS Group SRL – SC Urba SRL.

Prevederea bugetară a licitației este de 20.538.765,62 lei fără TVA, respectiv 24.441.131,08 lei cu TVA. Firma sau asocierea de firme câștigătoare vor avea la dispoziție trei luni pentru proiectarea lucrărilor și 33 de luni pentru executarea acestora.

Suprafața totală de teren a parcului este de 63.769 metri pătrați, din care spațiile verzi vor reprezenta 57.877 metri pătrați, locul de joacă – 1.060 metri pătrați, iar drumurile, trotuarele și aleile de acces – 4.130 metri pătrați.

Vor fi plantați peste 120 de arbori și 1.000 de arbuști, iar suprafața cu gazon va ajunge la circa 56.000 de metri pătrați. Vor fi montate bănci, mese de șah, echipamente sportive, de joacă și fitness, coșuri de gunoi și pergole și vor fi amenajate terenuri de sport.

Proiectul prevede inclusiv integrarea în arealul parcului a unui monument dedicat victimelor Holocaustului, precum și realizarea unui sistem de iluminat ambiental și arhitectural, a unui sistem de irigare și a unui sistem pentru evacuarea apelor pluviale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *