3 noutăți la reunirea lotului Politehnicii Iasi

29 jucători au fost prezenți la primul antrenament al anului pentru Poli Iași. Ca și noutăți, în Copou a ajuns stoperul francez Bouhenna, mijlocașul german Saghiri și fundașul Alexandru Core.

In varsta de 32 ani, Bouhenna a mai evoluat în Superliga la Sespsi, CFR Cluj si FCSB. La începutul lui 2023 a plecat în Grecia, la Ionikos Nikeas dar a rămas liber de contract după ce echipa a retrogradat.

Saghiri provine din liga a treia germana de la Viktoria Koln iar Core din liga a doua de la Pandurii Tg. Jiu.

Lotul prezent la întrunire a fost:

Portari: Ionuț Ailenei, Silviu Lung

Fundași: Marius Martac, Nicolas Samayoa, Alexandru Core, Diego Dumbravă, Claudiu Belu, Ștefan Ștefanovici, Matija Katanec, Rareș Ispas, Florin Ilie, Răzvan Tincu, Rachid Bouhenna, Denis Ciobanu

Mijlocași: Diego Farcaș, Gabriel Vașvari, Alin Roman, Julian Marchioni, Cătălin Itu, Robert Ion, Antonio Dumitru, Alexandru Hrib, Andrei Gheorghiță, Mihai Bordeianu, Hamza Saghiri, Vlad Ilie

Atacanți: Karim Sătmărean, Sergiu Buș, Shayon Harrison.

Au lipsit Jatoba, Jankov, Vojtus și Ciobanu, ultimii trei pusi pe lista de transferuri. De asemenea, atacantul italian cu origini ghaneze Martin Boakye (28 ani) cu câre ieșenii s-au înțeles pe un an și jumătate nu a ajuns la reunire. Acesta a jucat ultima oara în Uzbekistan.

Pana la reluarea campionatului echipa se va pregăti local, a anunțat Leo Grozavu. Acesta mai așteaptă întăriri în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *