3 focare noi și 77 cazuri Covid în județul Iași

Sharing is caring!

Au aparut 3 focare noi de coronavirus in judetul Iasi. La Spitalul de Recuperare in sectia de recuperare cardiovasculara si medicina muncii au fost depistate pozitiv 9 persoane.  

Pozitivii au fost izolați instituționalizat sau la domiciliu. S-a efectuat dezinfecția spațiului de lucru. S-a luat decizia ca tot personalul secției contact cu pozitivii să fie retestat conform metodologiei. Tot 9 cazuri au fost depistate ka o firma din Motca.

Toate cele 9 persoane au fost izolate instituționalizat sau la domiciliu. S-a efectuat dezinfecția spațiului de lucru si s-a luat decizia carantinării celor 11 contacți de la locul de muncă, în sediul punctului de lucru, pentru a nu se întrerupe producția. La Centrul de Servicii Sociale Ion Holban 3 beneficiari si un angajat au iesit pozitivi.

Beneficiarii au fost izolați în centru, iar persoana angajată este în izolare la domiciliu. Contacții direcți sunt carantinți și supravegheați în Centrul de Servicii Sociale „Ion Holban” Iași. La nivelul judetului Iasi, in ultima zi, 77 persoane au fost depistate pozitiv. Numarul total de cazuri de la inceputul pandemiei se apropie de 4500. Dupa numarul de noi imbolnaviri, Iasul se afla pe locul 5 dupa Bucuresti, Galati, Bacau si Constanta.

De asemenea, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi 22 persoane au fost reconfirmate.

shares