3 directori de la CE Oltenia au fost schimbati dupa tragedia de ieri din Gorj

tancheta

In urma evenimentului care a avut loc ieri, la Cariera Jilt Sud, Directoratul CE Oltenia a luat act de demisia lui Gheorghescu Florentin Nicu din functia de director al Sucursalei Miniere si a decis numirea domnului Paraschivu Ion in aceasta functie.

Paraschivu Ion a detinut anterior functia de director Directia Tehnica,  director Directia Productie si director adj. Mecanic in cadrul Sucursalei Miniere, desfasurandu-si activitatea in cadrul sectorului minier incepand din anul 1990.

De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din functia de sef UMC Jilt a lui Dancau Doru si numirea lui Vulpe Viorel pe aceasta functie, precum si schimbarea din functia de sef al Carierei Jilt Sud a domnului Grecu Sorin si numirea in aceasta functie a domnului Turtoi Tiberiu.

Vulpe Viorel a detinut functia de inginer sef Productie la Sucursala Miniera si, anterior, sef Unitate Minera Jilt Nord, iar Turtoi Tiberiu a detinut functia de sef schimb Sector.

Va reamintim, 3 oameni au murit si 10 au fost raniti dupa ce o mașină plină cu mineri de la Cariera Jilț Sud s-a răsturnat ieri, când traversa un podeț peste banda de transport cărbune. Tot echipamentul, tuburile de oxigen au căzut peste ei. In tancheta care s-a rasturnat erau transportati 25 oameni.

Foto: Gorjeanul