3 barbati din Motca prinsi dupa ce au furat 25.000 lei

catuse

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat un tânăr de 24 de ani și un bărbat de 38 de ani, din comuna Moțca, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, ieri, cele trei persoane ar fi indus în eroare un bărbat, de 69 de ani, din comuna Moșna și ar fi pătruns în locuința acestuia, de unde ar fi sustras 25.000 de lei. De asemenea, pentru a-și asigura scăparea, bărbatul de 36 de ani, l-ar fi împins pe cel de 69 de ani, iar ulterior ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 28 iulie a.c., aceștia au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

Astazi, cele trei persoane bănuite de comiterea faptelor, au fost prezentate cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.