3.402 posturi libere la IGSU, la nivel național

290979376_404935541677790_5052158802074803457_n

În completarea celor peste 1.500 posturi vacante de ofițeri și subofițeri, anunțate inițial, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) scoate la concurs, în perioada următoare alte 1.825 de locuri pentru soldați profesioniști. Aceștia vor parcurge stagii de pregătire specifice, premergător participării efective în misiunile operative destinate salvării de vieți. Locurile pentru această categorie profesională sunt alocate atât inspectoratelor județene pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov, cât și Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești, Centrului Național de Perfecționare a Pregătirii pentru Managementul Situațiilor de Urgență, Depozitelor de rezervă proprii Mizil, Șinca-Veche, Tecuci și Bazei pentru Logistică a IGSU.

Dacă ești curajos, îți place adrenalina și rezultatul lucrului în echipă, acum este momentul potrivit să alegi o carieră în domeniul militar.

Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județene pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.

Urmărește secțiunea CARIERĂ pentru identificarea funcției care ți se potrivește și condițiile care trebuie îndeplinite pentru fiecare post.

Documentează-te și aplică!

Ești binevenit în frumoasa echipă a pompierilor salvatori!

Extras din anunțul anterior:

Pentru acoperirea deficitului de personal necesară gestionării eficiente a problematicilor specifice armei, în perioada următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante de ofițeri și subofițeri, existente la nivel național.

Din totalul acestora,
• sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto la structurile de intervenție
• și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secretariat și centrul operațional.