28 pasageri ai zborului Casablanca – Istanbul au fugit dupa o aterizare de urgenta la Barcelona

Barcelona, Spain - December 16, 2017: Departures corridor of Terminal 1 in El Prat Airport of Barcelona crowded with travellers.

28 de pasageri dintr-un avion care zbura din Maroc către Turcia au fugit din avion în timpul unei escale neprogramate pe fondul unei presupuse urgențe medicale la Barcelona. O înregistrare video i-a arătat pe oameni plecand din avion la clădirea terminalului de pe aeroportul El Prat.

O femeie, presupusă însărcinată, aflată la bord s-a plâns în timpul zborului de la Casablanca la Istanbul că i s-a rupt apa, după care avionul companiei aeriene turce Pegasus a aterizat la Barcelona.

Pasagerii au fugit când femeia urma să fie luată din avion. Ulterior s-a constatat la spital că aceasta nu era pe cale să nasca, a scris ziarul „La Vanguardia”. 14 dintre cei care au fugit au fost arestați, ceilalți sunt căutați, au precizat surse din poliție.

A existat un caz similar în Mallorca cu un an în urmă. La acel moment, un pasager a simulat o urgență medicală pe un zbor de la Casablanca la Istanbul, forțând o escală. La acel moment, 21 de pasageri au scăpat din mașină.