250 de copiii sarmani din judetul Iasi au vazut marea pentru prima data

copii mare

Bucurie nemarginita pentru sute de copii sarmani din judetul Iasi care vad marea pentru prima data in viata. Timp de 7 zile acestia vor participa la diferite activitati pe plaja. Alaturi de ei se afla preotul Dan Damaschin, initiatorul campaniei de strangere de fonduri pentru indeplinirea visului micutilor.

Cei 250 de copii cu rezultate exceptionale la invatatura, insotiti de preot si voluntari, au plecat duminica cu noaptea in cap pentru a vedea rasaritul de  pe plaja. Cu mic cu mare si-au facut bagajele si au plecat in aventura vietii, fiind ceva cu totul nou pentru fiecare.

Unul din copii a declarat: „Am ajuns dis-de-dimineata in Mamaia Nord, aici unde copiii nostri au luat o buna parte din plaja si joc. Ne-am retras pentru ca nu ne-am permis sa folosesc prima parte a zilei lipsind copiii de soare si de apa. Ne-am retras la ora pranzului in camere, acolo unde copiii s-au odihnit. Au mancat mai intai si am dorimi dupa, cum este normal pentru niste turisti seriosi.

Pe langa cele 4 autocare care i-a transportat pe copii la mare, din Iasi au plecat mai multe autoutilitare incarcate cu mancare si imbracaminte.