2,4 milioane de euro pentru Unitatea de Arși

Sharing is caring!

Unitatea de Arşi de la Iaşi va beneficia de aparatură în valoare de 2,4 milioane de euro, dar deocamdată Comisia Internaţională nu s-a reunit pentru a stabili caietul de sarcini pentru achiziţii. În total, în România, va fi achiziţionată aparatură pentru unităţile de arşi în valoare de 7,5 milioane de euro, a declarat, la Iaşi, la sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Spitalul „Sf. Spridon“ are un corp de clădire modernizata, din 2017, unde ar trebui sa fie clinica pentru „marii arşi“. De mai mult de un an de zile ministerul încearcă achiziţia aparaturii, toate termenele avansate fiind încălcate. In tot acest timp, bolnavii sunt trataţi într-un spaţiu improvizat. Cei cu arsuri pe suprafeţe mari nu au şanse.

Unitatea de Arşi de la Iaşi va beneficia de aparatură în valoare de 2,4 milioane de euro, dar deocamdată Comisia Internaţională nu s-a reunit pentru a stabili caietul de sarcini pentru achiziţii.

În total, în România, va fi achiziţionată aparatură pentru unităţile de arşi în valoare de 7,5 milioane de euro, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

shares