23 de ani de inchisoare pentru avocatul Sebastian Felecanu, acuzat ca si-a aruncat iubita pe geam

Avocatul iesean Sebastian Felecanu a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare fiind acuzat ca si-a ucis iubita insarcinata aruncand-o de la etajul 6 al blocului in care cei doi locuiau. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Iasi care a stabilit si suma de 210.000 de euro drept despagubiri familiei tinerei.

De asemenea, instanta a stabilit ca avocatul sa plateasca 80.000 de lei drept cheltuieli de judecata. Hotararea nu este definitiva si ea poate fi contestata in termen de zile. Pe 19 iunie 2021, iubita lui Felecanu, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6, ce îi aparţine avocatului..

Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzația de omor calificat și asta deoarece experții criminaliști au stabilit că femeia a fost aruncată de la etaj in timp ce Sebastian Felecanu a spus că fosta lui iubită s-a sinucis. Doar ca, expertii au contrazis varianta avocatului.

„Soluția este una corectă având în vedere că din toate probele administrate reieșea că avocatul și-a omorât partenera în esență nerecunoscând niciodată pe parcursul procesului ca săvârșit o asemenea faptă și mai degrabă insistând pe ideea că Monica și-a luat viața”, a comentat avocatul Adrian Cuculis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *