220 politisti in strada pentru minivacanta de Revelion

politisti

Peste 220 de poliţişti, cu peste 100 de autospeciale vor fi la datorie, zilnic, în minivacanța de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor. Folosiți cu precauție articolele pirotehnice, iar, în caz de nevoie, apelați la Serviciul 112.

Pana in data de 2 ianuarie peste 220 de poliţişti cu peste 100 de autospeciale vor fi la datorie, zilnic, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică.

Polițiștii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 163 sunt poliţişti de ordine publică, peste 23 sunt de la rutieră, 23 de la investigaţii criminale, iar restul sunt de la celelate structuri, respectiv poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase și luptători de intervenţie rapidă.

Polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile județene și europene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.