210 contracte în valoare de 256 milioane lei, au fost semnate, în cadrul POIM

euro leu

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru PO Infrastructura Mare (POIM), a semnat 210 contracte de finanțare în valoare de 456 milioane lei în luna martie 2022.

Prin intermediul acestor contracte sunt asigurate finanțări pentru următoarele domenii: infrastructura de apă și canalizare, sanitar, învățământ, termo-energetic și al biodiversității.

Printre cele mai importante contracte semnate se numără cele semnate cu E-Distribuție Muntenia SA – în valoare de 55,63 milioane lei, E-Distribuție Dobrogea S.A – 45,64 milioane lei, Comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud – 33,94 milioane lei, Distribuție energie electrică România S.A – în valoare de 28,29 milioane lei, UAT Municipiul Târgu Mureș – 19,89 milioane lei.

„Prin intermediul POIM se asigură finanțarea a peste 1.000 de proiecte, importante pentru oameni, beneficiari, dar și pentru economia țării noastre. Întreaga echipă POIM își propune ca în perioada următoare să finalizeze cât mai multe proiecte”, a declarat Cristian Roman, secretar de stat.