21 oameni au murit intr-un accident teribil in provincia Venetia

Italia este in stare de soc dupa un accident teribil produs in provincia Venetia intre Mestre si Marghera. Un autobuz condus de un sofer italian in varsta de 40 ani a cazut de pe pasajul superior Vempa si dupa ce a atins cablurile electrice a luat foc.

Autobuzul transporta turisti ucraineni, germani, francezi si croati iar 21 persoane au murit iar 15 au fost ranite. Printre cele 21 de victime ale accidentului de autobuz petrecut la Mestre se numără doi copii – un nou-născut de doar câteva luni și un copil de 12 ani – și, de asemenea, o fată minoră.

6 răniți au fost transferați de la locul accidentului, patru în stare gravă, internați la terapie intensivă. Este vorba despre trei bărbați și o femeie. Toți sunt străini, majoritatea de naționalitate ucraineană, doar unul este german. De la ora apocalipsei nu ne-am oprit niciodată”. Astfel se exprima Giulio Giuliani, șeful departamentului de comunicare al Ulss Serenissima din Veneția, a doua zi după tragedia de la Mestre.

La spitalul din Padova, pe lângă fetița de 3 ani, o femeie de 50 de ani se află în stare foarte gravă. Ambele au ajuns la spitalul din Padova inconștiente și fără documente. Aseara, o parte dintre răniți au fost transferați cu elicopterul de la spitalul din Treviso pentru a fi tratați la Centrul de mari arși. Până în prezent, au fost identificate 7 din cele 21 de victime: 5 ucraineni, un german și șoferul din Treviso. Printre răniții identificați, patru sunt născuți în Ucraina, unul este german, unul croat, doi sunt un cuplu spaniol și doi sunt frați austrieci a căror mamă a murit.

La volanul autobuzului se afla Alberto Rizzotto, un bărbat de 40 de ani din Treviso, care s-a numărat printre victimele accidentului. Cu puțin timp înainte de accident, acesta publicase o postare pe Facebook, în care se localiza la Hu Camping Town din Marghera, cu mențiunea „Naveta la Venetia”. După ce vestea tragediei s-a răspândit, mulți prieteni și cunoscuți i-au scris pe perete, fără a primi însă niciun răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *