200 de producatori autohtoni la targul Agralim

Sharing is caring!

Cel mai mare targ agroturistic din NE Romaniei isi deschide portile. De maine si pana duminica, 200 de fermieri si companii din domeniul agriculturii se reunesc la Iasi, la targul Agralim.

Noutatile din domeniul agricol vor fi prezentate de specialisti, cu scopul de a creste productivitatea si performanta in agricultura. In cadrul targului Agralim, sute de produse fabricate in fermele din Moldova si din intreaga tara pot fi testate si degustate de public.

Targul Agralim a ajuns la cea de a 11-a editie si se desfasoara in comuna Letcani

Stelian Turcu – primar Letcani: “Pentru cateva zile, Centrul Trans Agropolis de la Letcani devine functional si chiar este pentru o perioada de 4 zile, capital agriculturii din Romania, pentru ca acolo vor veni peste 10.000 vizitatori, vor fi peste 150 firme de profil care vor expune masini si utilaje agricole, ovine, caprine dar si produse traditionale”.

Pe parcursul celor 4 zile de festival, vor avea loc concerte si programe artistice pentru public. Accesul oamenilor este permis maine intre orele 12 si 17, vineri si sambata in intervalul orar 9-17, iar duminica de la ora 9 si pina la ora 14.

Biletul de intrare costa 8 lei pentru adulti. Copiii pina in 16 ani au acces gratuit, la fel si persoanele cu dizabilitati.

shares