20 de ani de inchisoare pentru omor calificat

arest_preventiv

O femeie de 31 de ani, pe numele careia Tribunalul Mures a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 20 de ani pentru omor calificat si talharie calificata, a fost depistata de politisti in localitatea Raucesti. Ieri, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Targu Neamt au depistat in localitatea Raucesti, o femeie de 31 de ani, cautata la nivel national.

Tribunalul Mures a emis pe numele sau un mandat de executare a unei pedepse de 20 de ani de inchisoare, pentru comiterea infractiunilor de omor calificat si talharie calificata. Potrivit Politiei, in noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2016, in timp ce se afla in incinta locuintei unui barbat cu scopul de a ascunde comiterea infractiunii de talharie calificata, a lovit persoana vatamata cu un levier in zona capului, dupa care a imobilizat-o si a blocat caile respiratorii ale acesteia.

Ulterior, femeia a sustras 3.700 de lei, o curea si produse alimentare. Femeia a fost dusa la Penitenciarul Bacau, in vederea executarii pedepsei.