2-0, scor periculos

gaz metan - poli iasi

Iesenii au simtit pe propria piele sintagma ca „2-0 este cel mai periculos scor”. Baietii lui Teja au patit-o din nou la Medias, dupa ce, in etapa precedenta au fost egalati de Chindia Targoviste pe teren propriu. Pe o caldura teribila, meciul a scartait serios in prima repriza cand s-au consemnat putine faze de poarta.

Oaspetii au iesit montati de la cabine si numai in 4 minute au marcat de doua ori prin acelasi Balan. Cea de-a doua reusita a fost din penalty, dupa un fault al lui Plesca asupra lui Platini. Edi Iordanescu a facut imediat doua schimbari iar gazdele au pornit in cursa de urmarire.

Marius Constantin a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri acordată după ce Rusu l-a faultat pe Dumitru. In minutul 67, Chamed a transformat impecabil o lovitura libera de la 20 metri. In minutul 73, Bus a inscris golul victoriei.

Cu acest succes, Gaz Metan a urcat pe primul loc in clasament, in timp ce Iasul a coborat pe pozitia a 5-a. Suparat pe jucatorii sai, Mihai Teja crede ca echipei sale ii este frica de primul loc din Liga 1.