120 de familii din cartierul Alexandru stau in frig  

De cand a inceput sezonul rece, 120 de familii de pe Aleea Basarabi traiesc fara caldura in propriile locuinte. Din cauza a cinci locatari, care au strans mai multe facturi restante la intretinere celelalte familii nu beneficiaza de incalzire. Problemele puteau fi evitate daca administratorul asociatiei se adresa Primariei pentru reesalonarea facturilor.

In cele 120 de garsoniere locuiesc batrani, copii mici si salariati. Oamenii s-au saturat sa indure frigul si cer sprijinul autoritatilor.

Alin Aivanoaei – Director Termoservice: „Cei 120 de oameni au un administrator care nu ii reprezinta, nu reactioneaza la solicitarile lor, ar trebui sa se adreseze primariei. Primaria a dat acceptul de reesalonarea sumelor pentru alte asociatii care au fost in aceeasi situatie cu facturi intarziate si li s-a furnizat caldura„.

Locatarii sustin ca problema se putea rezolva inca din vara, dar nu a existat interes.

Locatara: „La care s-a oprit agentul termic din neglijenta comitetului si a presedintelui care se ocupa pana acum sa dea ceva. Acum stam toti in frig. Oameni care si-au platit datoriile la asociatie si pe nimeni nu intereseaza„.

O alta locatara: „Stam imbracati cum am sta la gara, imbracati gros, nu se mai poate. Nu mai putem rezista, ne imbolnavim„.

O alta locatara: „Ma incalzesc cu aragazul care emana niste vapori, am o boala de astm si imi este foarte rau. Va rog sa dati drumul la caldura. Nu se poate sta la -5 grade, cu peretii reci pe care ii avem in casa. Nu s-a dat caldura deloc anul acesta„.

Pana la gasirea unei solutii, cele 120 de familii continua sa indure frigul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *