114 proprietari au semnat o petiție împotriva autoritatilor locale

114  proprietari de pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant au semnat de curand o petitie impotriva abuzurilor autoritatilor locale. Membrii asociatiei de proprietari sunt nemultumiti de faptul ca reprezentantul lor este supus in permanenta controalelor din partea autoritatilor locale dupa ce l-a criticat pe primar si a intrat intr-un partid.

Reprezentantul unei asociatii de proprietari din centrul orasului acuza autoritatile locale de faptul ca este supus in permanenta unor controale nejustificate. Pavel Pântea spune ca autoritatile sunt deranjate de faptul ca el s-a inscris intr-un partid politic si ca il critica in permanenta pe primarul Mihai Chirica.

Domnul Chirica este deranjat de faptul ca eu reprezint un grup civic din Iasi, ca am intrat in partidul AUR, ca il critic, ca nu stiu ce. Joi, cand am instiintat proprietarii pana vineri la ora 10.00. Au semnat 114 proprietari deci mai bine de jumatate atat electronic cat si fizic. S-au mobilizat oamenii, nu eu, cineva a luat initiativa, au semnat 114 o petitie si au insiruit acolo toate realizarile si faptul ca isi manifesta sustinerea neconditionata fata de mine si multumirea prin faptul ca tot ceea ce am propus d ela bun inceput am realizat si bine-inteles ca sunt aproape de mine„, a spus Pavel Pântea, Președinte Asociatiei de Proprietari.

Asociatia de proprietari din centrul orasului a fost somata pentru a patra oara in acest an ca va fi supusa unor verificari. Contactat de unul dintre reporterii TeleM, seful Serviciului de Control Asociații de Proprietari din Primăria Iași nu a vrut sa ofere un punct de vdere legat de acest subiect si ne-a indrumat spre Biroul de Presa de la Primaria Iasi. Totodata, reprezentantii Primariei Iasi au spus ca nu vor sa comenteze iar asociatia pe care o administreaza Pavel Pântea se poate adresa instantelor de judecata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *