11 percheziții domiciliare în cazul familiei sechestrate în propria casă. Tâlharii au furat 20.000 de euro

perchezitii

La această oră, polițiștii din cadrul IGPR – Direcția de Investigații Criminale și polițiștii din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul de Investigații Criminale efectuează 11 percheziții domiciliare și pun în executare 3 mandate de aducere.

Activitățile se desfășoară la adrese din municipiul București și județul Ilfov, fiind vizate 13 persoane, ce urmează a fi audiate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, fapte ce ar fi fost săvârșite la data de 12 ianuarie 2022, în orașul Popești-Leordeni.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de euro.

Dosarul penal se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Pe 12 ianuarie, în jurul orei 07:00, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată în jurul orei 04:30, două persoane de sex masculin au pătruns în locuința apelantului, din orașul Popești Leordeni, după care, l-au legat, atât pe el, cât și pe soția și soacra acestuia.

La acel moment, la fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Popești Leordeni, specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice din competență.