100 de tineri beneficiază anual de o bursă de studii

ProVita este asociatia care le da sansa a 100 de copii in fiecare an sa exceleze la invatatura. Cei mai multi dintre ei provin din familii numeroase, cu 10 copii si au nevoie de sustinerea societatii pentru a reusi in viata. Iustina este una dintre beneficiarele bursei, fara de care nu ar fi putut ajunge la performanta scolara actuala. Isi doreste sa devina invatatoare pentru a forma copiii si pentru ale darui iubirea de carte.

Iustina provine dintr-o familie numeroasa. Asta nu a impiedicat-o niciodata sa renunte la scoala sau la visul ei de a deveni invatoare. Ea este eleva in clasa a XII-a la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iasi.

Iustina, bursiera

Fac parte dintr-o familie numeroasa, iubitoare, calda, speciala, pentru care ii multumesc lui Dumnezeu. Sunt pasionata de arta, muzica, in psecial de muzica si dans, dar si de lectura. In acestea trei ma regasesc pentr ca nu le vad ca pe niste activitati de petrecere a timpului liber, ci chiar sunt o realizare care dau valoare vietii mele”.

Tanara participa la diferite activitati si este implicata in proiecte educative.

Iustina, bursiera

„Cred ca acest timp este petrecut cu sens si sper sa dobandesc experienta necesara implinirii visului meu cel de a deveni invatoare”.

Niciunul dintre aceste vise nu ar fi fost posibil daca Asociatia ProVita a Arhiepiscopiei Iasilor nu ar fi sustinut-o financiar pe Iustina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *