10 hoți au fost prinși de polițiști

foto_politia

10 tineri din Iași, bănuiți de furt și tâlhărie, au fost prinși de polițiștii ieșeni, după ce aștia au efectuat mai multe percheziții la domiciliile lor.

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigatii Criminale Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Iași au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Iași, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea a 39 de infracțiuni de furt calificat, complicitate la furt calificat (din genţi, buzunare, societăţi comerciale) și tâlhărie, fapte ce ar fi fost comise pe raza municipiului Iaşi.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 12 telefoane mobile și 29 de înscrisuri. 10 tineri au fost conduşi la sediul poliției pentruaudieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, toţi au fost reținuţi, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Cercetările continua sub supravegherea procuroruluidin cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.