Vremea din vremuri

Sharing is caring!

Vreme urata astazi in Moldova cu maxime cuprinse intre -7 si +2 grade Celsius. La noapte, vremea va fi rece cu cerul noros. Pe arii extinse va ninge. In sud-estul Moldovei precipitatiile vor fi mixte si se va forma polei. Vantul va fi moderat iar temperaturile nocturne vor oscila intre -8 si +1 grad Celsius. Ziua de maine aduce tot vreme inchisa ca aspect. Temperaturile se vor situa intre -5 si +2 grade Celsius.

De altfel, ANM a emis o informare meteo de precipitații mixte și polei, intensificări temporare ale vântului la munte valabilă până duminică dimineaţă.

Din aceasta noapte, aria precipitațiilor se va extinde începând din sudul regiunii. În nordul Moldovei și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul regiunii se vor semnala precipitații mixte. Temporar vor fi depuneri de polei. Vântul va prezenta unele intensificări în sud, dar și pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită. De asemenea, pana maine dupa amiaza, judeţele: Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi se vor afla sub atenţionare Cod galben, de  ninsori însemnate cantitativ.

shares