Vrancea | Codul portocaliu a paralizat judetul pentru 24 ore. Drumuri blocate, scoli inchise, localitati fara energie electrica

Sharing is caring!

La această oră sunt deschise circulației publice toate tronsoanele de drum, inclusiv DN 2 E 85, tronsonul Focşani – limită cu Buzău şi DN 23, Focşani – limită cu Brăila.

Dacă aseară s-a luat decizia suspendării orelor de curs, pentru toate categoriile de învățământ, care se desfășoară dimineața, astăzi, în urma consultării Inspectoratului Școlar Județean cu directorii școlilor, s-a decis și suspendarea cursurilor de după amiaza, motivele fiind legate de întreruperea curentului electric ce determină lipsa căldurii în școli, mici pagube la acoperișuri create de vântul puternic și traficul rutier îngreunat, ce determină disfuncționalități în naveta elevilor și cadrelor didactice.

Cea mai mare nemulțumire a cetățenilor a fost cauzată de întreruperea alimentării cu energie electrică, peste 34 de localități fiind afectate total sau parțial.

Chiar dacă angajații S.D.E.E. Muntenia Nord au fost prezenți pe teren cu toate echipele, vântul care a bătut în rafale cu 80 – 100 km/h a făcut imposilă intervenția pe stâlpi, la înălțime, fiind remediate problemele de la sol.

shares