Victor Ponta la Iași, Pro România face recrutări

Sharing is caring!

Presedintele Pro Romania Victor Ponta se afla intr-o vizita de mai multe zile la Iasi iar aseara a tinut o conferinta de presa alaturi de doi apropiati ai primarului Mihai Chirica:  Vasile Roman -consilier personal al edilului si fostul deputat Sorin Iacoban dar si de Adrian Tutuianu, senatorul proaspat plecat de la PSD. Fostul premier  participa atat la evenimentul din aceasta seara de la Palatul Culturii, cat si la manifestarile de maine din Piata Unirii.

Aseara, printre alte subiecte, Victor Ponta a vorbit din nou despre posibila intrare a lui Mihai Chirica in partid , dupa ce, anul trecut, i-a facut acestuia o oferta de a intra in Pro Romania.

Ponta a intarit ideea ca se afla in Moldova pentru ca partidul sau are nevoie de sustinere puternica din teritoriu.

Pro Romania a inceput sa se organizeze serioas la nivel local in ceea ce priveste alegerile europarlamentare din 26 mai.

Victor Ponta se află într-un turneu în județele din Regiunea Moldovei. Alaturi de Ponta se afla la Iasi și fostul senator PSD, Adrian Țuțuianu , exclus din PSD si proaspat  înscris în PRO România. Victor Ponta a declarat că își dorește să aducă în PRO România oameni noi dar, în același timp, și oameni care au experiență.

shares