Un portar de la Poli Iași a intrat în mijlocul unui scandal

Sharing is caring!

Al treilea goalkeeper din lotul Iasului, tanarul Stefan Tarnovanu este protagonistul unui scandal mai rar intalnit in sanul echipei nationale. Aflat in cantonamentul nationalei Under 19 a Romaniei, ieseanul i-a fotografiat cardul colegului sau de camera si a facut cumparaturi online. Familia colegului lui Tarnovanu a fost alertata de catre banca iar principalul vinovat a fost gasit portarul iesean. Selectionerul Under 19 a Romaniei l-a exclus din lot pe Tarnovanu si l-a inlocuit cu un alt portar.

Cei de la clubul din Copou asteapta sa se lamureasca pentru a lua decizii in privinta lui, insa Flavius Stoican nu-l primeste la antrenamentele echipei mari. Versiunea portarului este alta. Acesta sustine ca l-a rugat pe colegul de camera sa-i împrumute cardul, pentru a-şi cumpara online o pereche de ghete. După ce şi-a achiziţionat ghetele pe numele lui, Târnovanu le-a trimis la adresa sa, moment in care mama colegului a aflat de tranzacţie printr-un mesaj primit pe telefon.

Celalalt portar nu a mai recunoscut ca i-ar fi imprumutat cardul colegului de camera, astfel incat, Tarnovanu a fost acuzat de furt.

shares