Un aer mai curat în zona Iașului

Sharing is caring!

Peste 1000 de puieti vor fi plantati sambata in zona Moara de Vant, la  actiune urmand sa participle peste150 de tineri. Asociatia Tineretul Ortodox este organizatorul acestui eveniment aflat la cea de-a doua editie.

Anul trecut au fost plantati peste 1000 de puieti de stejar in zona Prisacani. Anul acesta, activitatea are ca scop infiintarea unei paduri mai aproape de oras. Actiunea se va desfasura in intervalul orar 10.00 – 15.30. Evenimentul se va incheia cu o masa campeneasca.

Actiunea de impadurire va avea loc sambata, 16 martie pe strada Moara de Vant. Avem inscrisi peste 150 de participanti, tineri liceeni si studenti din Iasi. Programul incepe de dimineata de la ora 10, unde ne intalnim intr-un punct stability, unde incepem cu sedinta tehnica dupa care impartirea pe sectoare si sedinta de protectie a muncii.„, a declaratAlin Dezso – voluntar A.T.O.R Iasi.

150 de tineri au spus da acestui proiect, acestei actiuni de impadurire care le ofera contextual de a se responsabiliza de a-si asuma un rol important in comunitatea  din care fac parte. Astfel de actiuni ne mobilizeaza si pe noi sa ne asumam acest rol din societatea din care facem parte.” a completat Andrei Chirvase – vicepresedinte A.T.O.R Iasi.

shares