Troienele au închis cateva drumuri din Moldova

Sharing is caring!

Ninsoarea şi viscolul au dat bătăi de cap drumarilor din Moldova.  Reprezentanţii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi sustin ca au iesit la strada cu o armata de sute de oameni si cu utilaje care sa asigure un trafic fluent in regiune. Cateva drumuri au fost inchise iar pentru altele s-au stabilit restrictii de circulatie.

In judetul Vrancea au fost inchise doua drumuri nationale: DN23B, Maicanesti – Ciorasti si DN2N, pe sectorul Bogza-Dumbraveni iar in judetul Iasi, DN28 Iasi – Albita, in zona localitatii Tomesti – Deal. Autorităţile judeţene au decis, restricţionarea accesului tuturor categoriilor de autovehicule pe DE 581, tronsonul Huşi – Albiţa. Iniţial s-a luat măsura opririi temporare a maşinilor de mare tonaj prin Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, dar măsura a fost extinsă pentru toate categoriile de maşini, în vederea evitării unor blocaje.

Astazi, pe toate drumurile naţionale din Moldova s-a circulat în condiţii de iarnă, din cauza ninsorii şi a viscolului, vizibilitatea fiind redusă sub 100 de metri. Drumarii au reusit sa deschida circulatiei chiar si drumul dintre Roman si Piatra Neamt unde viscolul a facut, ca in fiecare an, ravagii.

Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33021/9360.

Informatii despre starea drumurilor

Dispecerat DRDP Iasi: 0232 213 168

Dispecerat CNAIR: 021 264.33.33 sau 021. 9360

shares