Trenurile Soarelui circulă de azi

Începând de astăzi si pana pe 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră, către Delta Dunării și retur. Dintre acestea, 16 trenuri vor avea ca destinaţie
Constanţa/Mangalia, în timp ce 17 trenuri vor pleca zilnic din gările Capitalei spre Constanţa, din care şapte ajung la Mangalia. De asemenea, există legături frecvente cu trenuri care circulă între Constanţa şi staţiuni, precizează CFR Călători.

Plecarea din Iași se face la ora 22:21. Pentru detaliile programului estival de transport „Trenurile Soarelui 2018” puteti accesa www.cfrcalatori.ro la sectiunea „Mersul trenurilor – rute interne”. Dacă se achiziţionează un bilet dus-întors, călătorul beneficiază de 10 la sută reducere. Dacă biletul este achiziţionat online se mai adaugă o reducere de 5 la sută. pentru cumpărarea biletelor cu cel puţin 21 de zile în avans reducerea este de 25 la sută din tariful de transport.

Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 30 la sută, dacă achiziţionarea se face online.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe site-ul CFR Călători, de la automatele de bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR şi de la agenţiile de turism.