Tabără pentru copiii nevoiași

Sharing is caring!

Aproximativ 180 de copii nevoiasi, insa cu rezultate foarte bune la invatatura s-au bucurat timp de o saptamana de o vacanta la mare. Vorbim despre proiectul tabăra de vară organizat de preotul Dan Damaschin care a devenit deja o tradiție la Iași. Prin activitatile Asociației „Glasul Vieții “, si prin putinul strans mana de la mana de la oamenii cu suflet mare, în fiecare an copiii săraci au posibilitatea sa vada valurile marii pentru prima data in viata.

Chiar daca pare o saptamana de vacanta, cei 180 de copii au participat si la activitati educative organizate de Asociatie. Pentru a beneficia de aceasta saptamana de vacanta, cei mici au muncit timp de un an de zile pentru a obtine rezultate foarte bune la scoala.

Proiectele si „minunile” preotului nu se opresc doar la aceasta tabara de vara. În cadrul campaniei „Grăuntele de muștar”, preotul Dan Damaschin a inițiat strângerea de fonduri, din donații, ca să trimită copii sărmani la școală. Vorbim de peste 3000 de copii, care de trei ori pe an, la inceputul scolii, de Craciun si de Paste, fiecare dintre acestia va avea ghiozdan, rechizite, hăinuțe, papucei, bunătăți și jucării.

shares