Surprize pentru ieseni cu ocazia sarbatorilor de iarna

Sharing is caring!

Primarul Iasului a anuntat activitatile ce vor avea loc in centrul orasului cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Oraselul copiilor se extinde pe bulevardul Stefan cel Mare si IC Bratianu, strazi care vor ramane inchise pe perioada Sarbatorilor. Alte strazi din centru au fost deja inchise si s-a inceput instalarea echipamentelor pentru carusel, masinute si o roata asemanatoare celei de la Viena.

Aprinderea iluminatului festiv va avea loc pe 30 noiembrie, la ora 18:30. Tot atunci vor fi deschise publicului Oraselul Copiilor si Targul de Craciun. Nu vor lipsi concertul de muzica populara, masa traditionala cu fasole si carnati si retragerea cu torte.

Mihai Chirica, primar Iasi: „30 noiembrie, trecem asa in revista impreuna cu majestatea sa Margareta, custodele Coroanei Romaniei si alti membri ai Casei Regale vom inaugura statuia Regelui Ferdinand I al Romaniei, pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant la 12:00. Iar la 18:40 pornim iluminatul festiv de sarbatori, pentru copii si Targul de Craciun de la Iasi care va arata intr-un mod total diferit fata de anii precedenti. Pregatim data de 1 decembrie care va incepe de la orele 10:30 cu evenimentul de pe scena din fata Palatului Culturii, acolo unde vom incepe cu un concert de muzica populara in interpretarea unor artisti locali, dupa care la 10:30 este evenimentul oficial cu discursuri, parada militara care va fi organizata de Garnizoana Iasi, fasolea si carnati, o masa traditionala pe care o dam in cinstea armatei Romane, retragerea cu torte care va fi la ora 19:00, dinspre Piata Unirii spre Palatul Culturii din Iasi”.

shares