Suceava | Accident grav provocat de un batran

Sharing is caring!

Ieri, in jurul orei 14.10, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A din comuna Bogdănești, un localnic de 79 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea depășirii unui autovehicul staționat regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, ocazie cu care, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 25 de ani din comuna Râșca.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a unei femei de 26 de ani din comuna Pătrăuți și rănirea ușoară a altor 3 persoane, respectiv  două femei, una de 28 de ani și cealaltă de 47 de ani, ambele din comuna Valea Moldovei și a unui bărbat de 66 de ani din comuna Bogdănești, toți pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 79 de ani, precum și rănirea ușoară a unei femei de 57 de ani din comuna Râșca, pasageră în celălalt autoturism.

Victimele au fost transportate cu o ambulanță la spital în vederea de acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

shares