Suceava | 9 ani de detentie pentru un adolescent care a comis o crima stupida

Sharing is caring!

Tribunalul Suceava a hotarat astazi sa condamne un minor de 17 ani din satul Rotunda la o pepeapsa de 9 ani intr-un centru detentie pentru savarsirea infractiunii de omor.

Pe 29 iunie anul trecut, Mihai Mancas de 17 ani impreuna cu un amic au baut in satul lor dupa care au continuat petrecerea in orasul Liteni. La o terasa din oras, adolescentul i-a cerut un foc unui tanar de 24 ani, care se intorcea de la servici s-a oprit sa consume o bere.

Barbatul i-a dat bricheta dar adolescentul a considerat ca intr-un mod ostentativ. Acesta a sarit initial la bataie dar amicul sau l-a oprit. Tanarul de 24 ani a evitat coflictul si a plecat spre casa.

Mihai Mancas i-a cerut amicului un cutit pe care acesta il purta mereu la el si l-a ajuns pe tanar. Dupa un schimb de replici, adolescentul din Rotunda i-a aplicat 6 lovituri de briceag victimei.

Ranit grav tanarul a cerut ajutor unui preot si pana la venirea ambulantei a murit pe treptele locuintei. Amicul adolescentului se afla sub supraveghere pentru 4 luni de zile pentru port fara drept de obiecte periculoase. Decizia de astazi a magistraților de la Tribunalul Suceava nu este definitivă

shares